جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
عواملی که باعث میشه عمر ساعتتون کم بشه؟

عواملی که باعث میشه عمر ساعتتون کم بشه؟

راه های تشخیص عواملی که باعث میشه عمر ساعتتون کم بشه، کار دشواری نیست. در حقیقت کاهش طول عمر ساعت مچی به موارد زیادی مربوط است. در وهله اول، اصالت و یا کپی بودن ساعت اهمیتی ندارد. زیرا، طول عمر ساعت برند و معتبر از همان لحظه خرید مشخص است. ساعت های کپی نیز دارای طول عمر مشخصی هستند که از همان لحظه خرید مشتریان به این نکته توجه دارند.

مسئله حائز اهمیت در افزایش طول عمر ساعت مچی، رعایت نکات و آشنایی با عوامل مخرب است. در نتیجه، تفاوتی ندارد که ساعت شما برند است و یا از نسخه کپی استفاده می کنید. تحت هر شرایطی، عواملی که باعث میشه عمر ساعتتون کم بشه به موارد دیگه ای ارتباط داره. در ادامه این این مطلب قصد داریم به کاهش طول عمر ساعت مچی بپردازیم و با عواملی که باعث میشه عمر ساعتتون کم بشه، آشنا شویم؛ با آریا زمان؛ نمایندگی رسمی ساعت های برند در تهران همراه باشید.

عوامل کاهش طول عمر ساعت مچی

همانطور که در پاراگراف اول اشاره کردیم، عوامل متعددی در کاهش طول عمر ساعت مچی دخیل هستند. در این میان، بسیاری از افراد معتقدند که اصالت و کپی بودن ساعت مچی تاثیر قابل توجهی در طول عمر ساعت ها دارد. اما این باور از پایه اشتباه است. زیرا، خریداران ساعت مچی هنگام خرید بر این نکته واقف هستند. آن ها می دانند که ساعت اصلی و کپی چه تفاوت هایی با یکدیگر دارند و طول عمر آن ها چقدر است. اما عوامل دیگری نیز وجود دارند که طول عمر تمام ساعت های مچی اصلی و کپی را کاهش می دهند. در ادامه به بررسی این عوامل می پردازیم:

میدان مغناطیسی

یکی از عوامل موثر در کاهش طول عمر ساعت، قرارگیری در میدان مغناطیسی است. امروزه ساعت های متنوعی در بازار موجود هستند که هریک از آن ها با تکنولوژی خاصی فعالیت می کنند. در این میان، ساعت های مکانیکی بیشترین آسیب را در برابر میدان مغناطیسی می بینند. زیرا، ساعت های مکانیکی و دارای باتری، هنگامی که در میدان مغناطیسی شدید یا ضعیف قرار می گیرند، پالس های مغناطیسی را دریافت می کنند و دچار مشکل در عملکرد طبیعی می شوند. میدان مغناطیسی اغلب برروی ساعت های هوشمند و دیجیتالی تاثیر مخرب ندارد. اما یکی از عوامل کاهش طول عمر ساعت های مکانیکی محسوب می شود. جهت جلوگیری از این عامل مخرب، بهتر است ساعت مچی در مجاورت موبایل، رادیو، تلوزیون، مانیتور و… قرار نگیرد.

سلامت باتری

باتری یکی از اجزای حیاتی ساعت محسوب می شود و همواره نقش قابل توجهی در افزایش طول عمر ساعت مچی ایفا می کند. در صورتی که سلامت باتری با خطر مواجه شود، ممکن است آسیب های مخرب زیادی به ساعت مچی وارد شود. یکی از شایع ترین موارد در سلامت باتری، ترشح مایع درون آن و ایجاد سولفاده شدن باتری است. این موضوع اغلب زمانی ایجاد می شود که باتری ساعت در دمای بالای 40 درجه سانتی گراد قرار می گیرد. توجه داشته باشید که سولفاده شدن باتری می تواند عملکرد موتور ساعت را به شکل جدی با آسیب مواجه کند.

ضربه؛ مهم ترین عامل کاهش طول عمر ساعت

مهم ترین عواملی که باعث میشه عمر ساعتتون کم بشه، چیه؟ این سوال یکی از رایج ترین پرسش های مشتریان در رابطه با افزایش طول عمر ساعت است که به کررات مطرح می شود. ضربه، مهم ترین عامل کاهش طول عمر ساعت است. تفاوتی ندارد که ساعت شما اصلی است یا کپی، ضد ضربه است یا جنس بدنه محکمی دارد. در هر صورت ضربه موجب کاهش طول عمر آن می شود. زیرا، ضربه باعث می شود اجزای داخلی و بیرونی ساعت اعم از باتری، موتور، عقربه ها و شیشه ساعت به شدت تحت فشار قرار بگیرند.

همین موضوع اگر به تعداد دفعات زیاد انجام شود، طول عمر ساعت را به شدت کاهش می دهد. توجه داشته باشید که ضد ضربه بودن ساعت یک مزیت است. یعنی، ساعت مذکور در برابر ضربه مقاومت زیادی دارد. اما این بدان معنا نیست که این ساعت مچی را مدام در معرض ضربه قرار دهیم. در وهله اول از افتادن و پرتاب کردن ساعت مچی جلوگیری کنید. در وهله دوم، هنگام کارهای سنگین ساعت را از دست خود خارج کنید. با رعایت این نکات می توانید تعداد ضربات ممکن را تا حد قابل توجهی کاهش دهید.

عوامل کاهش طول عمر ساعت

تعرق

تعریق بدن یکی از عوامل طبیعی و غیرقابل تغییر در تمام انسان هاست. این عامل یکی از دلایل کاهش عمر ساعت محسوب می شود و جلوگیری از آن تنها به واسطه رعایت بهداشت امکان پذیر است. تعریق بدن برروی ساعت های ورزشی عملا تاثیر مخربی ندارد. ساعت های ضد آب نیز در برابر این طبیعت انسانی در امان هستند. اما ساعت های کلاسیک و بند چرمی از این قاعده مستثنی نیستند. عرق بدن در طولانی مدت موجب می شود که بندهای چرمی و کنفی ساعت ها پوسیده شوند.

تغییر رنگ در بند و بدنه ساعت نیز از دیگر معضلات تعریق بدن به حساب می آیند. برای جلوگیری از این عامل مخرب پیشنهاد می شود هنگام فعالیت های سنگین، ورزشی و روزمره از ساعت های کلاسیک و بند چرمی (شامل تمام بندهای غیر استیل و فلز) استفاده نکنید. این دسته از ساعت های مچی بهتر است تنها در میهمانی ها و جلسات رسمی مورد استفاده قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید: نحوه تمیز کردن بند ساعت

قرارگیری در مجاورت آب و رطوبت

نکته‌ی مهمی که در این مورد وجود دارد دانستن تفاوت بین عبارت “ضد آب” و “مقاوم در برابر آب” است. اگر عادت دارید با ساعت خود به حمام بروید و دوست دارید ساعت در هنگام شنا کردن روی مچ دستتان باشد، باید بدانید که در حق ساعت خود ظلم کرده اید! مگر اینکه ساعت شما به طور خاص یک ساعت غواصی و یا یک ساعت مخصوص شنا و فعالیت های آبی باشد.

همه ساعت ها به طور معمول تا حدی در برابر آب مقاومت دارند اما در صورت تداوم تماس با آب، ساعت دچار آسیب دیدگی و در مواردی زنگ زدگی خواهد شد. همچنین به یاد داشته باشید که در صورت تماس ساعت با آب دریا یا آبی که دارای کلر فراوان است به سرعت آن را با آب شیرین تمیز و سپس خشک کنید. می توانید با استفاده از یک برس نرم مطمئن شوید که ذرات نمک یا شن داخل ساعت باقی نمانده است. به علاوه، متخصصان توصیه کرده اند که هر 12 تا 18 ماه یک بار منافذ ساعت را چک کنید تا در صورت آسیب و خرابی از علائم اولیه آن آگاه شوید. (منبع)

به این مطلب امتیاز دهید
پیمایش به بالا